diverse

Glad Påsk!

Önskar er alla en glad påsk! Nu går jag på påsklov i de småländska skogarna och bjuder inte på något sytt idag utan på en 2 månader gammal R. Byxorna han här är nog bland de första byxor jag sydde och jag vet att jag tyckte det var så svårt! Nu börjar jag tycka att det är tråkigt och något man gör sådär för att man måste!

Idag är det faktiskt 2 år sedan jag började blogga. Det här är det första plagg som visades och den har faktiskt aldrig använts. Mönstret var riktigt dåligt och sömnaden…. jag inte helt bra. Tur att det finns bilder på hur det såg ut då för då vet man att det har utvecklats! Jag började sy igen när jag var gravid med I och fick sådan grym foglossning att jag knappt kunde gå. Behövde något att göra när jag var hemma. Jag hade sytt lite tidigare, kläder till mig och sånt lite av och till men inte barnkläder. Det blev en utmaning att lära mig att sy i trikå, sy kanter, sätta i knappar och allt som har med sömnaden att göra. Har haft mycket roligt med bloggen, mina kära bloggvänner, byten, träffar, syjunta och marknader!

Ett TACK till alla er som läser, kommenterar och framför allt ni kära sybloggare som delar med er av det ni gör, er inspiration och er kunskap! Utan er skulle jag nog inte kommit så här långt i min sömnad och mitt intresse för handarbete i stort! TACK!

10 thoughts on “Glad Påsk!

 1. Vad roligt att känna att du utvecklats mycket under dina 2 år som bloggare! Det är ju det som är halva nöjet, tycker jag, att kunna se tillbaka på det man gjort tidigare och veta att man lärt sig så mycket…

  Glad påsk!

 2. Grattis till 2-årsjubileet! Hoppas dina sockor kommit fram.
  Läste dina inlägg om bambu nedan. Jag håller med om att det är fantastiskt skönt. Jag sydde två polotröjor i bambujersey m lycra till mig själv i vinter, och har i stort sett inte använt några andra kläder-de har gått till och från tvätten oavbrutet hela vintern, och är fortfarande lika fina och sköna.

 3. Jag får gratulera!!!
  Jag har följt olika bloggar under kan det vara 2-3 år, tycker det är jätteroligt att se hur alla utvecklats och vad duktiga alla blivit.

 4. Grattis till 2 år som sybloggare! Visst är det roligt att titta tillbaka på gamla bilder och se hur mycket man lärt sig och utvecklats 🙂

 5. Grattis!
  Din blogg var den första sybloggen jag började läsa, det var od andulky-anna som visade mig! 😀
  Vilken tur att man själv kom igång sen, man utvecklas ju så mycket!!
  Kram och glad påsk!

 6. Grattis!! Jag kikade in på din blogg då och då även innan jag köpte nya symaskin och själv började syblogga. Det var bland annat den som fick mig att vilja sy!! Nu tittar jag in varje gång du skrivit inlägg – just för att du stickar och syr så mycket fint! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.