diverse

Återförsäljare

Jag har blivit accepterad som kommissionär hos Uppsala Handkraft, en jättefin affär med handgjorda saker i centrala Uppsala. Gissa om jag är glad idag! Från och med den 1 juli kommer det finnas Strömmingkläder till salu där.

Ni som följer bloggar har kanske koll på att även Karinottilia sedan en tid tillbaka säljer sina kläder på samma ställe? Vi hoppas att de kläder vi säljer ska komplettera varandra istället för att konkurrera och vi hälsar er välkomna att klämma, känna och handla våra kläder i butiken!

12 thoughts on “Återförsäljare

  1. Grattis i massvis!!!! Så mycket kul som händer i ditt liv nu. Jag har ju varit bloggborta jättelänge och hann inte ens rösta på ditt underbara tyg!!!!!! Men grönt och gult blir jättefint och de skall definitivt beställas. Vad roligt att trycka upp egna tyger! Jag önskar jag kunde göra detsamma.
    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.