beställning · skjortor

Sommarskjorta till F

Min syster beställde två sommarskjortor till F. Hon valde den blåblommiga jag hade sytt till marknaden härom veckan och så ville hon ha en blå-vitrandig. Samma vecka sprang jag på ett blå-vitrandigt tyg på myrorna som precis räckte till en skjorta. Perfekt!

För att liva upp skjortan lite fick det bli en riktigt karamellig knapp! Knappen är från Etsy och en av de få nya knappar jag har i min samling. Annars är det inte så mycket att skriva om denna, mitt vanliga skjortmönster, med infodring och sprund, handsytt knappträns. Strl 86. Ska levereras i eftermiddag då vi ska till kusinen och leka!

3 thoughts on “Sommarskjorta till F

  1. Söt knapp!! Det är verkligen gulligt med den lilla avvikande knappen! Å fint tyg också! Ibland har man tur på loppisar och liknande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.