tröja

Molntröjor

Det går visst fyrtal i allt jag syr just nu. Även dessa tröjor har jag sytt fyra stycken av även om de är lite olika. Har fyllt på lagren på Uppsala Handkraft och dessa återfinns där! Molntröjor med lite olika ärmar, den största fick även en randig rygg. Hade lust att testa något nytt och jag gillar det! De här är i strl 86,92,98 och 104.

Molntyget är från JNY och det randiga är interlock från Jofotex.

9 thoughts on “Molntröjor

  1. Fina, som allt du gör förstås. Jag blir lite avis på alla matchande tyger du har. Vill gärna köpa på mig mer tyger som matchar det jag har men överst på listan står ju en Janome CP..=o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.