tygblöja

Bytesblöjor

Miiaoo var intresserad av att testa tygblöjor och föreslog ett byte. Hennes del av bytet kom efter ca en vecka men jag hade inte PUL hemma att sy blöjor av just då och fick vänta tills jag fått hem lite. Sedan kom en marknad (som jag först inte kunde vara med på men sedan kunde och fick sy en massa till) i vägen men nu har jag sytt, skickat och blöjorna har kommit fram. De mottogs väl och jag hoppas att de ska användas mycket och gillas. Skickade även med två vikblöjor att ha som inlägg, det är det som vi använder mest faktiskt och tycker att det funkar toppen.

PULen är den fina Turtle Friends som kom hem för någon vecka sedan. Testade att sy en besparing med enfärgad PUL på baktabbarna och ryggen på ena blöjan, tycker det ser snyggt ut och så kan man använda sådana bitar som är för små för en hel blöja. Inspirationen till det kom från Titineas fina blogg, som visst har bytt namn på prov till Tihi. Det blev bara namnlapp på ena blöjan av den enkla anledningen att det var min sista! Jag har beställt nya med min nya logga på men de har inte kommit ännu.

 Titta så fint de passar på sin nya ägarinna! Supersött! Tack för att jag fick låna bilden! De gillas tydligen mycket och hon vill ha dem på sig hela tiden!

5 thoughts on “Bytesblöjor

  1. Hei, takk for besøk på bloggen min, så fikk jeg oppdage din også!

    Disse bleiene var supersøte, nesten så jeg syns det er litt trist at smågutta mine er forbi bleiestadiet. Og det har jeg ALDRI tenkt før! (o: Herlig turtle-stoff!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.