tygblöja

NB-blöja

Det blir lite sytt här hemma! Har en enorm inspiration efter syfestivalen att göra det både det ena och det andra. Att det flyttat in en Lady Valet hemma hos mig dessutom gör inte inspirationen mindre, vill egosy nu! Men först, sy alla utklippta plagg i ministorlek innan A växer ur dem.

En liten blöja i nyföddstorlek efter mönstret LaDiDa har det blivit, det går så fort att sy och blir så fina, och ekonomiska! Dessa passar nog bara i några veckor men dessa veckor behöver ju också blöjor! Använde stuvbit av staden och mellanlager från en stuvbit av bambucollege. Innertyg i microfleece från Ohlssons stuvlåda. Den blir noppig efter ett tag men kommer inte hinna bli det på dessa veckor. Så jag kör på den istället för min dyra men fantastiska microcharmois.

Ni har väl sett att jag nu säljer mönster på tygblöjor i butiken?! Har blivit återförsäljare av emilitens fina mönster!

3 thoughts on “NB-blöja

  1. Är så imponerad er som använder tygblöjor. När det är dags för en liten till känns det som om det vore värt att testa. Kisseriet det förstår jag inga problem men bajseriet är det inte massa klet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.