tunika

Födelsedagsklänning

Den här klänningen sydde jag redan i Augusti förra året när vi skulle på treårskalas, varför den har förblivit obloggad vet jag inte men kanske var jag inte nöjd med bilderna?

Den är sydd i ett av mina finaste tyger och jag tror jag kom på att klänningen inte är bloggad eftersom jag nu syr i det här tyget igen. Jag gillar verkligen tyget, fick köpa ett helt påslakan relativt billigt i somras och vad gör en gladare än att direkt få sy utav det. Att det dessutom blev en höstklänning av det var ju helt rätt med tanke på färgerna!

En enkel singoalla med några rosa knappar. Hoppas den har blivit använd!

3 thoughts on “Födelsedagsklänning

  1. Helt underbar klänning! Önskar att min dotter kunde tänka sig kläder i den stilen, men det är helkört. Å andra sidan gör det ju att jag kan sy till mig istället 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.