mobilfodral

Mobilfodral

Tittade igenom mina bilder häromdagen och hittade denna lilla. Trodde jag hade bloggat om den men kan inte hitta den så det måste inte ha blivit av. Ibland vet jag inte om jag bara visat det i någon grupp på facebook eller om jag skrivit om det här. Men bloggen är ju min ”dagbok” över sömnaden så det är klart även detta lilla fodral ska med.

Sydde detta till julklappsspelet som vi vuxna har på julafton istället för att köpa julklappar. En liten stuv av det härliga Skillingaryd fick bli fodral, fodrat med ett hjärttyg och så mellanlägg av fleece. Detta fodral vann svärmor och det passade perfekt till hennes telefon. Knappen tror jag faktiskt jag fått från henne för några år sedan då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.