klänning

Rosa!

Vi fick en 4-åring i huset för en månad sedan! Något hände med den här 4-åringen och nu är det BARA rosa som gäller. Först var inte den här klänningen tillräckligt rosa för henne men sedan gick det visst bra. Gärna med helrosa strumpbyxor till och rosa Hello Kittykeps.

Mönstret är mitt vanliga singoalla men jag gjorde den långärmad för att det ska passa i höst och vinter. Tyget hade jag inte så mycket av så jag fick skarva ärmarna med en mudd längst ner och dra resåren genom den. Men det funkade ju bra det med. Sydde även en dekorativ täcksöm över skarvsömmen och det blev riktigt fint. Vek in halsen bara och sydde ner med täcksöm. Mjuk virkad babyresår i alla kanaler.

Tyget är det fina nyckelpigetyget dom jag sålde förra sommaren. Det är från Ikasyr och det var mycket populärt. Nu har jag gjort av med min sista bit, kanske får ut någon mössa av den lilla bit som är kvar. Har tyvärr inte fått några bra bilder på detaljerna, klänningen åker på direkt från tvättstugan! Men ni får en livebild istället på tjejen med sin nymålade eltandborste. Den var blå med spindelmannen, perfekt var den. Likadan som kusinen har. Tills hon såg i affären att de även fanns i rosa. Då blev det kris. Tur att jag hade rosa sprayfärg hemma och snabbt kunde avhjälpa krisen. Vad gör man inte för sina små rosa!?

5 thoughts on “Rosa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.