tröja · vuxet

Till salu

Min Coralinekofta som jag stickade klart förra hösten har hängt i min garderob och tittat på mig sedan den blev klar. Först hoppades jag på att den skulle sitta bättre när jag tappat alla gravidkilon men jag upplever den ändå för liten. Mycket tråkigt för mig men kanske tur för någon av er för jag tänkte att jag skulle sälja den för garnkostnaden så jag kan sticka mig en ny!

Ravelry kan du läsa mer om koftan och vilket garn den är stickad med. Jag skulle uppskatta den till strl 38/40 då jag oftast har strl 40 och denna är lite liten för mig.

Jag har ju stickat denna efter ett köpt mönster men har Ysoldas (mönstertillverkarens) tillåtelse att sälja denna, annars får man ju inte sticka efter mönster och sälja. Jag blir glad om jag får tillbaka garnkostnaden, 550 kr plus frakt, för denna så kan jag sticka mig en ny tröja! Kommentera här med en epostadress så kontaktar jag dig! Mer exakta mått kan fås i mail!

2 thoughts on “Till salu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.