diverse

Prymtångens lov!

Fick hem tången idag från Bibbis textil. Eftersom sambon stog i köket och fixade med middagen så satte jag mig för att testa tången. Shit pommfrit vad enkelt det var att få dit knapparna! Nu har jag, innan middagen ens är klar, satt knappar i alla de plagg som saknade det! Vad bra det känns att göra klart plaggen så att några av dem äntligen kan flytta hem till sina ägare! Andra ska läggas i byrån i väntan på en liten en. Efter en ritigt dålig sag på jobbet blev jag lite glad igen. Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska klippa ut en klänning till mig själv eller en body till den lill* efter maten. Det är nog smartare att sy till mig först. Köpte påslakanet med påfåglar på på Rusta idag som jag sett att både Rino och Barnsligt retro har använt. Det är bara så fint och kostade bara 69 kr! Nöjd och glad, mer tyg till mig! (men IKEA hade fortfarande inget flodhästtyg… 🙁 )

5 thoughts on “Prymtångens lov!

  1. Nu blev ju jag med sugen på en sån där prymtång – fast det var förstås länge sen jag använde några tryckknappar. Men vad skönt för dig att en trist arbetsdag så snabbt kunde vändas till det bättre.

  2. Vad roligt att du hittade mig, för här har jag nog aldrig varit! Ska bli roligt att se igenom dina alster och kanske finna lite inspiration. Kanske att det kommer fler kommentarer någonstans, ser redan här vilka underbara muddisar du sytt.Sica.

  3. Jag har också en beställning på prymtång på gång. Det blir inte alls bra att använda hammaren… Knapparna stansas snett och ramlar av. Kul att du hittade min blogg, jag länkar gärna till dej. Tunikan är från senaste Ottobres barnmönster. Du ser nog vilket det är om du har tidningen. Jättefina muddisar! Jag ska också börja sy till min kommande bebis. Jag behöver bara mer TID!

  4. spännande att se vad du kommer att göra av påfågelstyget!Enligt förpackningen fanns det i mörkrött också, verkar snyggt det också tycker jag.

  5. Måste kolla in Rusta och påfågeltyget! Det är ju supersnyggt. Tänk att man kan hitta det på Rusta och så billigt! Ska bli spännande att se vad du gör av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.