diverse · hättor

så blev hättan på

Lilla L’s mamma fick välja en hätta när de kom på lunch idag. Jag fick ett foto på en jättesöt tjej med hättan på. Minsta storleken passar 7-månaders tjej, jag måste förminska mönstret!!! Annars blev visst knytbandet lagom långt och modellen var bra 🙂 Kul att en del saker kommer till användning med detsamma!

4 thoughts on “så blev hättan på

  1. Jättefina hättor du har gjort! Jag gillar det mönstret från Ottobre och har gjort ett par till yngsta dottern själv, med passpoalremsor. Hon är snart ett och ett halvt och hon kan lätt ha storlek 48. Och du har alltså gjort några på overlocken också, det vågar inte jag i så små och ”kurviga” plagg, men det skulle onekligen gå fortare. Det är så roligt att se alla dina fina bebisplagg .. mmm drömmer mig bort (här hemma närmar sig den yngsta stl 92, inte direkt någon bebisstorlek längre.)

  2. Hämtade ut ditt paket på posten idag!!!! Du är ju bara FÖR gullig Strömming!!! Tusen tack för det extra tyget!!!!! Tack, tack, tack! Har klippt till Lill*s byxor nu 🙂 🙂BAMSEKRAM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.