diverse · mammakläder

In action

eller inte….

Sån blev toppen på. Jag har faktiskt fäst ihop urrigningen med en säkerhetsnål så jag ska ta och försöka sy ihop den där istället, men nu funkar den iallfall att ha på sig. Helt klart nöjd är jag. Dock inte så förtjust i kameror….

Nu kan jag åter igen ge mig i kast med barnkläderna! Sy klart beställningar nästa!

7 thoughts on “In action

  1. Hur snygg blev den inte på då???? Skitfräck mammatopp!! Och vad roligt att få ett ansikte på dig 🙂 🙂 Så här framifrån kan man inte tro att du bara har två månader kvar tills lill* kommer!!! Tänk förresten vad spännande det kommer att bli med en liten i huset!!! Det är verkligen ens livs största resa – att få barn. Så OERHÖRT kul är det!!! Så här när man ser magen måste man bara få gratta i förväg 🙂 🙂Skickar iväg tditt paket ikväll så kommer det i morgon eller i övermorgon!!Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.