beställning · body

Kaninbeställning färdigsydd

Idag har har sytt klart den beställning jag haft liggade i några veckor. Den har tagit sån tid pga den bristen på bra brun mudd här i stan. Men nu är de klara och redo för leverans och det känns skönt! Det här är faktiskt den första beställningen jag har till någon som jag inte känner och jag är jätteglad och stolt över att någon vill köpa strömming-kläder!

Det var nervöst att sy på beställning men jag är nöjd med slutresultatet, det var värt att vänta på den bruna mudden och jag är helnöjd med hur den funkar att sy i. Nu hoppas jag att beställaren blir nöjd och att det ska passa den lilla!

Material:
Turkost kanintyg med bruna kaniner från jnydesign.
Mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Ottobyxamönster är mitt eget. Storlek 62.
Body är från Ottobre 6/2007 men modifierat så att tyget är enkelt över magen. Storlek 62.

Maskiner:
Som vanligt 4-trådig overlock till att sy ihop med och sen kantband sydda på Juliette och stickningar med tvillingnål.

Sömnad:
Byxor- sydde innerbensöm, grensöm och sen ytterbensöm i vilken jag även fäste namnlappen. Därefter sydde jag fast muddarna.
Body- Kantade ärmsluten med mudd. Sydde raglansömmarna och därefter sidsömmarna. Fäste namnlappen i sidsömmen. Kantade bodyn runtom med mudd. Fäste knapparna.

+
Det var värt att vänta på mudden!


Inget faktiskt!

9 thoughts on “Kaninbeställning färdigsydd

  1. Vad skönt att vara klar med en sån här beställning som faktiskt är ganska pillig!!Det blev ett urläckert set med dina mönster i ett fräckt kanintyg!!!Nu ligger lill*s Trulsbyxor ute på min blogg!! Postar dem idag!! Men de hinner nog tyvärr inte fram förrän i övermorgon. Kramar!

  2. Så fint be blev 🙂 Vist är det roligt med beställningar både kul & pirrigt p en gång 🙂 Beställaren kommer va jättenöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.