mjukdjur · virkat

Grodan


I somras virkade jag dessa grodor. Eftersom den ena flyttade hem till Tisa i give and get hemlisen har jag inte bloggat om dem. Skulle bara göra en men garnet räckte till två! Så nu sitter den med gul tröja och väntar på att bli lekt med/biten i! Mönstret hittade jag hos Annas resa.

Det här var det första jag virkade sedan syslöjden så det var riktigt skoj att det faktiskt blev något! Hade stor hjälp av garnstudios virkskola!

15 thoughts on “Grodan

  1. Vet du, du är en ängel 🙂 Det var precis den där virklänken som jag behövde 🙂 Sitter och funderar på att prova virka den där grodan, men jag har inte virkat på över 20 år 😉 Tusen tack för den – nu kanske jag vågar 😉

  2. Åh, det är inte många dagar man blir kallad både ängel och blöjdrottning!Fante: Det var faktiskt riktigt enkelt att virka grodan så visst ska du försöka dig på det!

  3. dom är jättefina! jag skulle vilja göra en kompis till grodan boll (tror det va hampus som döpte honom :)) men har inte vågat mej på det ännu, vet inte varför, men ska in och kolla vilket garn som behövs och SNART ge mej på ett försök 🙂

  4. Syster Blå och Tisa: Det var inte svårt alls. Våga virka grodor!!! Tisa du är ju virkexpert så en sån här är väl ingen match?!Hihi vår groda heter grodis, om grodan boll inte får nån kompis kanske grodis och gridan boll också kan träffas på Öland Roots nästa år!

  5. Jag är så himla impad av alla som kan virka, och så himla fint dessutom!!!! I helgen hade jag och mina ”damvänner” pysselmiddag då jag skulle lära mig virka. Det gick tyvärr inget vidare….. 🙂 🙂 🙂Vad roligt att du skall på syfestivalen!!! (avis :-)). Hade den bara varit närmare hade jag jättegärna också varit på en sådan!! Min covermaskin (Brother Coverstitch) är jag faktiskt jättenöjd med, nu när jag väl lärt mig hur den fungerar och hur man skall bete sig för att den skall vara glad. Jag hade jättetur när jag hittade den. Jag la ut en annons på sysidan så hörde en symaskinsåtersäljare av sig och ville sälja ett skylt- och testex för 2500 kr mindre än oridinarie pris. och då kunde jag liksom inte låta bli. Fast jag köpte både den och overlocken innan jag egentligen hade börjat sy…. Så det var tur att jag gillade att sy… 🙂 🙂Hur känns det egentligen att vara krönt Blöjdrottning nu??? Måste vara fantastiskt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.