tävling

Jag har syndat – tävling

Jag är ju med i en utmaning att bara använda det jag har hemma, men jag kunde inte låta dessa tyger hänga kvar på myrornas idag. Så jag måste erkänna att jag misslyckades redan på dag 10. Men…. så kom jag på att för att lätta mitt samvete och göra någon annan glad där ute så tänkte jag lotta ut en meter av ett av tygerna till en medsybloggare. Då blir ju inte alla metrarna liggandes i mitt skåp liksom!

Så vill du vinna en meter av något av de tre tygerna jag visar här nedanför lämna en kommentar till det här inlägget och länka till inlägget från din blogg. Du får gärna låna bilden för publicering på din blogg. Skriv också vilket tyg du vill ha! Tävlingen pågår till midnatt melan 13 – 14 november. Vinnaren dras på fredag 14 november. Tunnt bomullstyg som är klarare i färgerna än bilden visar. Stora rapporter av trycket. Tjockt bomullstyg. varje ruta är ca 3-4 cm stor. Även här är det ett gulstick i bilden, det är finare i färgerna i verkligheten. Bomullsfrotté. Blommorna är ca 1 cm.

26 thoughts on “Jag har syndat – tävling

  1. Åh, jag är rätt säker på att vi (min bror och jag) hade kuddar i sådant elefanttyg när vi var små. En i grönt och en i blått. Jag är gärna med och tävlar, skriver ett inlägg på min blogg också.

  2. Så trevligt att du fick lite dåligt samvete så att vi som läser din blogg får chansen att vinna lite tyg 😉Jag skulle jättegärna vilja vinna frottétyget men alla tre är jättefina så det spelar egentligen ingen roll.Jag länkar såklart från min blogg!

  3. Hej,Jag vill gärna vara med i din tävling då jag blev väldigt förtjust i det gula tyget med blommorna. Jag gör ett inlägg och länkar också!/makiato

  4. Hej!Superfina tyger alla tre men jag föll verkligen för det första gula bomullstyget med blommor! Har tyvärr ingen egen blogg (än?) men älskar att surfa runt bland alla dessa kreativa sidor som finns där ute!Nina

  5. Finfina tyger alla tre – jag hade oxå elefanttyget på 80-talet; i blått som jag gjorde en sittdyna till barnvagnen i. Tänk…Nå! Efter lite eftertanke så vill jag helst vinna frottén o lägger såklart ut en länk till tävlingen på min blog!: )

  6. SJÄLVKLART vill jag hjälpa dig att lätta dit samvete!! Därför erbjuder jag ett varmt och kärleksfullt hem för elefanttyget – vilka barndomsminnen det väcker! Hemma i mammas sylåda fanns det (för länge sedan) i en rosa och en blå variant.

  7. Hejsan!Jag hade en kudde när jag var liten för ca.24 år sen i elefan-tyget, så det vill jag gärna he en meter av.

  8. Åhhh…vilket bra sätt att fördela ”gracerna” lite…härligt tänk! Elefanttyget var toppentoppen! Roligt att se hur du pysslar och står i…det går ju undan här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.