diverse

Bärselen jag vann hos Eira

Titta vad bra den funkar och hur glad I är när hon sitter i den! Nu kan hon verkligen vara med när vi pysslar i köket utan att slingra sig som en orm! Tack Eira!

6 thoughts on “Bärselen jag vann hos Eira

  1. Vad söta ni är, och hon ser ut att sitta skönt. Jag hade ofta yngsta dottern i ergoselen på ryggen när jag lagade middag och hon var liten. Då kunde hon inte stoppa fingrarna i maten, eller ”hjälpa” till att hacka lök, oftast somnade hon till slut. Det ser verkligen mysigt ut med en liten som vill sitta på höften …

  2. 😀

    Nej den tynger inte speciellt mycket faktiskt, det är bra vaddering på axeln och så avlastar den på höften jätttebra! Och ska jag bära länge blir det ju becon eller sjalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.