återbruk · tyg

Påfyllning på tyghyllan

”Behövde” väl egentligen inte nya tyger men när jag hade lite tid över innan ÖF idag och bara råkade gå förbi Myrorna kunde jag inte låta bli att gå in. De hade just fyllt på sin tygdel och jag kunde inte låta dessa tyger hänga kvar där!
Fantastiskt barntyg med cirkusmotiv.
Handtryckt tyg från Frösö Design. Så coolt att jag vill hänga det på väggen!
Nytt manchestertyg i bränd orange!

Ett barnpåslakan med två färger av samma tyg!

En prickig gardin med två färger av samma tyg!

Sen fick jag även ett fantastiskt lila/lime/vitt tyg från Tampella med posten idag. Bara ca ½ meter men ack så fint det är. Det traderade jag hem häromdagen och det var faktiskt riktigt billigt! Sedan några fynd från förra veckans besök på stadens andra Myrorna. Ett tyg har visst inte fastnat på bild, en julgransmatta i ganska fläckigt skick men med fantastiskt fina hjärtan på som jag tänkte skulle användas till applikationer. Påslakan från Ikea, mjukt och skön bomull.
Tampella.

16 thoughts on “Påfyllning på tyghyllan

  1. Men du, varför hittar inte jag såna tyger på myrorna…. Bara att säga grattis!! Tygerna var jättefina särskilt det svartvita var det Frösö, fantastiskt fint!

  2. Hihi, ja nog har jag tid att gå på loppis än, men om 10 dar börjar jag jobba så då kanske det kommer hänga mer tyg kvar i butikerna… Känns som om jag haft tygflyt ett tag!

  3. Jag har aldrig lyckats hitta något i min Myrorna-butik… men påslakandet med månar känner jag igen. Det sover man gott i!

  4. Alla vi som bor i närheten kanske gemensamt kan adoptera någon föräldraledig som dagligen får finkamma stadens utbud. Eller ännu hellre en pensionär… då behöver vi ju inte byta ut bulvanen varje år. Alternativt att vi lägger upp ett föda-barn-schema… 🙂 Men vi måste nog göra upp väldigt exakta regler om vem som ska få vilket fynd så det inte blir blogg-krig 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.