beställning · skjortor

En hel hög med skjortor

Tolv stycken har det blivit de senaste veckorna och alla är beställda. Beställaren har valt tyger och jag har matchat kanterna, muddarna och knappar. Det var mycket pyssel att få till mönster i alla storlekar så som jag ville ha dem. Utgick från Gynthers mönster men har gjort rejäla ändringar, hals, vidd, längd… tja det mesta är ändrat när skjortorna är klara! Känns kul att nu ha mönster på denna i strl 74-104.

Innan jag började hade jag sprundångest men när jag sytt några kom jag på att det var mycket enklare att få det snyggt om jag inte nålade snedslån! Sedan gick det faktiskt som en dans med sprunden. Jag är faktiskt mycket nöjd och jag hoppas att beställaren blir det också, paketet är postat men jag tror inte att det har kommit fram än. Dessa är beställda av samma person som beställde de 4 pompejorna men jag återkommer med mer om det lite senare!

7 thoughts on “En hel hög med skjortor

  1. Himmel och pannkaka vilken produktion! Jobbar du inte heltid?? Jättefint, som vanligt! Lycka till med resten av beställningen. Kram mamma

  2. Jättefina!

    Nåla snedslå är onödigt. Om man har väldigt tunt tyg att sy fast den på är det ibland lättare om man stryker den så den blir dubbelvikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.