beställning · haklapp · napphållare

För kladdiga hakor och nappspottande bebbar


En beställning som ska till webshoppen Vyssan Lull har färdigställt i dagarna och är nu redo för leverans. Tidigare har klänningar och skjortor levererats och den är gången är det nappband och haklappar som ska hitta nya hem i USA. Superkul! Webshoppen drivs av en svensk tjej som säljer skandinaviska märken som Urban Elk, Katvig och Duns men som även saluför svenska sybloggares kläder som Doris & Assar, Sygryn och Strömming.

Hur som helst, 8 st haklappar i den fina blommiga retrofrottén som jag har bytt till mig från Mannagryn och 16 st nappband i fyra olika tyger som beställaren valt. Haklapparna har alla baksida av PVC-fri plastad frotté och kantade med vit snedslå. Nappbanden har tryckknapp då nappar med ring är vanligast i USA. I vanliga fall brukar jag återanvända knäppen från hängslen som jag köpt second-hand men jag kunde inte hitta 16 st knäppen på en gång så jag valde att köpa nya från Bibbis.

Mönstret på haklapp är mitt eget med utgångspunkt i haklappar som jag gillar och som jag tyckt fungerat bra till I. På bilden av nappbanden är en strömminglapp vänd åt fel håll, detta band har ersatts av ett band som är likadant men som har lappen åt samma håll som de andra banden, men så orkade jag inte fota om allting.

7 thoughts on “För kladdiga hakor och nappspottande bebbar

  1. Vet inte om jag skrivit det förut men jag älskar haklapparna. Jag brukade också köpa 2hand-hängslen men de börjar bli svåra att få tag på plus att de inte alltid håller så hög kvalitet. Bibbis är bra.

    PS. Härmas så mycket du vill. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.