kjol · linne

Förhandstitt….

….på hur fint det kan bli när man matchar de kommande ränderna med fåren!

Det här settet är sytt i den bit randigt tyg som kom hem för påseende för någon månad sedan. Tyvärr var det gröna melerat med svart även på det tyget och därför ska det färgas om. Tyget är alltså inte här ännu men snart så, ska enligt uppgift vara klart den 28 maj, sedan godkännas och skickas hit. På bilderna syns nog inte att det är fel på det gröna men det gör det när man tittat på tyget, dock ville jag testa kvaliteten och hur det var att sy i, tvätta och tumla och allt sånt. Och resultatet? Över förväntan! Helt fantastiskt mjuk och stretchigt och så fint! Ett riktigt gladtyg!

I samma veva som tyget kom hit fick jag hem mönster på Gekkos vippkjol och den är ju utomordentligt bra för att mixa tyger! Till den har jag sytt ett linne med volangärmar från senaste Ottobre, Seesaw, grymt söt och otroligt lättsydd! Även den perfekt för tygmixning!

Jag gillar det, dottern gillar det, vad säger ni? Gillar ni det?

Ja, bara för att det är maj betyder ju inte att man inte kan sjunga luciasången med en egentillverkad luciakrona i stor-plusspluss.

6 thoughts on “Förhandstitt….

  1. Snyggt, kan tänka mig att denna kjol kan snurra. Åh söta lilla Iris. Smart att börja öva luciasånger nu då är hon ju proffs på den i december.

  2. Väldigt fint! Gillar både kombon av tyger men allra mest modellerna som är väldigt användbara!! Snupersnygg krona har hon fått till också ju, Iris!!

  3. Tillsatte du sömsmån i halsringningen? Jag har precis klippt ut och jag tycker den ser vid ut. Läser berskrivningen och ser att det för en gångs skull INTE står att man ska klippa ringningen utan… Undrar hur i hela friden detta blir…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.