t-shirt · tröja

Trafikmärken och jättebollar!

Jag är såld! Ett snyggt tyg som blir ännu snyggare när det är uppsytt! Eller snarare, två snygga tyger som blir grymma i kombination!

Svarta trafikmärken och svarta jättebollar i fin kombo i en T-shirt till min 2-åring. Han brukar inte jubla över nya kläder men denna gång dansade han faktiskt runt i glädje. Storasyster muttrade att hon också ville ha! Klart hon ska få, men ibland behöver mellanbrorsan gå före.

Sydde i strl 98 så räcker den ett tag, den lite slimmade modellen är inte jätteslim på och den är lite lång men då kan han ha den länge. Röda detaljer tyckte jag gjorde det fint och lite färgglatt också. Nu ska både storasyster och lillebror få liknande kläder, gult till stora I och grönt till lilla A. Väntar bara in de gröna trafikmärkena som blev försenade från fabriken.

Här finns tygerna!

4 thoughts on “Trafikmärken och jättebollar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.